U18 jentelandslaget og hockeyfotografjournalist Myhre

Hockeynorge på kryss og tvers, alt som ikke dekkes av "Get-Ligaen, 1.divisjon og A-landslaget"
Brukerens avatar
Innlegg: 3117
Registrert: 12. Oktober 2011 11:43
InnleggSkrevet: 14. Januar 2016 14:58
U18 jentene spiller sitt B-VM denne uken og jeg bet meg merke i følgende kommentar fra hockeyfotografjournalist Kenneth Myhre etter gårdagens 2-5 tap for Slovakia.

http://sportsnorge.no/2016/01/13/utvisn ... for-norge/

Dagens tap mot Slovakia gjør at Norge kan se langt etter et opprykk i år, men et opprykk har nok vært Morten Haglund sin aller minste bekymring foran dette mesterskapet. Med hele fem mesterskaps-debutanter i troppen er det nok kommende mesterskap som ligger i planen til Haglund og Magnus Evensen.


Myhre er en meget dyktig hockeyfotograf, men det mangler en del på journalistsiden. Hvis han hadde tatt en titt på aldersfordelingen i den norske troppen ville han funnet at det til neste år vil være minst 6 mesterskapsdebutanter (utgående 98 fødte), og året etter der igjen sannsynligvis mer enn 6 mesterskapsdebutanter (utgående 99 fødte). Da kan en fundere på hvilke kommende mesterskap det er Myhre, Haglund og Evensen eventuelt sikter etter for å nå forbundets nåværende mål om opprykk også for U18J.

http://stats.iihf.com/Hydra/559/IHW5590 ... _0_NOR.pdf

Norge leder forøvrig 5-0 etter to perioder i dagens kamp mot Danmark etter å ha skutt Danmark nærmest i filler så langt i kampen. Kanskje Myhre kan rette opp i sin analyse til neste referat?

Gå til Hockeynorge

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest