Kvalserie GET 2019


Innlegg: 66
Registrert: 09. August 2011 12:49
InnleggSkrevet: 12. Februar 2019 01:39
DonCherry skrev:
Sorum skrev:Der står det bl.a. : Ett punkt som legger en viss demper på stemningen i klubben er det faktum at Grüner ishall ikke oppfyller ishockeyforbundets krav til fasiliteter, hverken for kvalik-spill eller spill i Get-ligaen. Hovedproblemet er at dagens tilskuerkapasitet på vel 400, er for lite for pampene i forbundet, som krever minst 600 tilskuerplasser.


Grüner har altså spilt flere sesonger i 1. divisjon med en hall som ikke er godkjent for spill i 1. divisjon hvor kravet et kapasitet for 800 tilskuere, og nå skal de forsøke å kvalifisere seg opp til GET med et krav om kapasitet for 2.500 tilskuere. MS spiller fast fra sesong til sesong i GET i en hall som ikke oppfyller kravene, og Ringerike har også meldt seg på i klubben. Hvorfor har vi egentlig slike krav og midlertidige dispensasjoner de ikke følges? Jeg tar det for gitt at dispensasjoner gis midlertidig på betingelse av at nødvendige utbedringer kommer innenfor en gitt tidsramme.


Sist de spilte kvalik til GET spilte de mot Lørenskog, akkurat matchene for Lørenskog filmet jeg for Lørenskog, og en av de gikk i Grunerhallen. Hvilket år husker jeg ikke

Innlegg: 7807
Registrert: 15. August 2011 20:55
InnleggSkrevet: 12. Februar 2019 01:48
cola skrev:Sist de spilte kvalik til GET spilte de mot Lørenskog, akkurat matchene for Lørenskog filmet jeg for Lørenskog, og en av de gikk i Grunerhallen. Hvilket år husker jeg ikke


Den kvalifiseringen var i 2008. Lørenskog rykket opp den gangen. Gruner nr 3 i kvalifiseringen.

Men Gruner spilte også kvalifisering i 2010. Ble nr 3 bak Frisk og Rosenborg.

Innlegg: 1720
Registrert: 30. Mars 2012 11:47
InnleggSkrevet: 12. Februar 2019 08:57
Sorum skrev:
huuum skrev:Det er god plass til en ekstra tribune i Grunerhallen etter at NHL rinken kom. Sikkert plass til 500 bare der. Det er både rømningsveier og tilgang fra begge sider. Sånn sett vil det ikke koste skjorta. Tror den hallen kan bli veldig intim og kul. Først må det spilles ferdig. Om ikke Roberts menn tar Comet i ett fullsatt Halden ishall onsdag, må Gjøvik tas to ganger.


Spennende. Hvis det kan settes opp tribuner for 500, noe à la den i Furuset Forum, så bør det være kurant med GET-liga i Grunerhallen. Men det må nok bli rundt 1000 plasser totalt, slik de har i Narvik. Narvik har disp for å spille kvallik der, og får sikkert for GET-liga også. Jeg vet at de har planer om å få plass til flere, men ikke hvordan. Manglerud ishall har plass til 1200, mens på Hønefoss er det 1500.

På 80-tallet hadde vi de legendariske kampene mellom Vålerenga og Furuset. Den gang spilte Furuset i Furuset ishall, kalt "Bobla". Men hjemmekampene mot VIF ble spilt på Jordal Amfi. Så alle fire grunnspill-kamper ble sett av ca 6000 hver gang. Vi vet at MS ønsker å spille på Jordal. Da mener de alle hjemmekampene. Uansett hvordan det blir med MS, så burde Gruner vurdere å spille hjemmekampene mot VIF på Jordal. Selv om Jordal er en kombinert Elite- og Breddehall, så burde den brukes til flest mulig kamper.

Kampen Comet-Gruner på onsdag blir veldig avgjørende. Hvis Gruner tar alle tre poengene, så vil de bli nr. 2 og klare for kvalikk. For da leder de med seks poeng på Comet med to kamper igjen, og vil være foran Comet på innbyrdes selv om de skulle tape de siste to kampene mot Gjøvik. Hvis Comet vinner på onsdag vil de være avhengig av at Gruner roter bort et poeng i de to siste kampene mot Gjøvik. Det kan skje. Comet har igjen to kamper mot Storhamar YA.
Nye Jordal er først og fremst for Vålerenga. (MS har jo alltid løpt etter goder/ status som VIF har tilegnet seg som Oslos storklubb. Det er neppe slik Gruner ser for seg en mulig GET deltagelse. Kampene bør spilles i egen hall. Klart, om noen "knokkel" derbyer trekker ekstra mye folk så bør det åpnes for å "låne" jordal. (siden det er en kommunal hall) men det bør bli mer unntak enn regel.

Blir nok en ren keeper duell i Halden. Der stiller Gruner hårfint sterkere. (om jeg skal tippe) Tror derfor Gruner tar alle poengene. Skulle det avgjøres mot Gjøvik har vel de vunnet bare en kamp etter jul? mot Storhamar? Skal skje ganske mye om Gruner roter det til. Men som du sier, det har skjedd før.
Ingen katastrofe om Comet tar plassen heller. De har en ganske kul hall og trekker bra med folk. Syntes faktisk litt synd på dem siden de mistet helt avgjørende poeng (mest) når Kongsvinger gikk under.
Brukerens avatar
Innlegg: 181
Registrert: 08. August 2011 19:55
Bosted: Sandnes
InnleggSkrevet: 12. Februar 2019 16:14
[/quote]Nye Jordal er først og fremst for Vålerenga. (MS har jo alltid løpt etter goder/ status som VIF har tilegnet seg som Oslos storklubb. Det er neppe slik Gruner ser for seg en mulig GET deltagelse. Kampene bør spilles i egen hall. Klart, om noen "knokkel" derbyer trekker ekstra mye folk så bør det åpnes for å "låne" jordal. (siden det er en kommunal hall) men det bør bli mer unntak enn regel.[/quote]

Hvis Vålerenga skal ha enerett på nye Jordal så får de betale hallen selv. Nye Jordal er en kommunal hall så hvorfor skal vif få bedre vilkår en de andre klubbene i kommunen?. Og både Ms og Gruner har like mye krav på å anvende NJ som vif. Unner VIF ny arena men som Hovedstadens største lag burde de fått til å bygge egen hall
Det hadde gjort Vif mere selvstendig og slagkraftig men de velger heller å henge i skjørtekanten til Oslo kommune.
You miss 100% off the shots you never take
Wayne Gretzky
Brukerens avatar
Innlegg: 827
Registrert: 27. August 2011 18:54
InnleggSkrevet: 12. Februar 2019 22:08
Oslo kommune må sleppe alle GET-laga frå Oslo til på Jordal Amfi. Vålerenga har hevd på å trene der meir enn andre klubbar etter som det er på Jordal klubben fyrst og frenst høyrer heime, men Vålerenga har ikkje hevd på å disponere eit flunka ny hall åleine. Vålerenga er då nøydd til å samarbeide med andre klubbar i GET. Problema med vant- og isreklame har vore framme i diskusjonen som eit problem, men det må då gå an å bli samd om ein passande fordelingsnøkkel. Samla inntekt kan til dømes bli fordelt etter kor mykje publikum kvart lag dreg. Det ville også vera godt for klubbane som kunne konkurrere om best moglege arrangement for nettopp dermed å dra mest mogleg publikum. Dette til glede alle for oss som vil gå dit.

Å få ein konkurrent til Vålerenga i Oslo, vil faktisk vera svært bra ikkje minst for Vålerenga, trur eg!

Innlegg: 7807
Registrert: 15. August 2011 20:55
InnleggSkrevet: 12. Februar 2019 22:39
Oilerspotetå skrev:
Nye Jordal er først og fremst for Vålerenga. (MS har jo alltid løpt etter goder/ status som VIF har tilegnet seg som Oslos storklubb. Det er neppe slik Gruner ser for seg en mulig GET deltagelse. Kampene bør spilles i egen hall. Klart, om noen "knokkel" derbyer trekker ekstra mye folk så bør det åpnes for å "låne" jordal. (siden det er en kommunal hall) men det bør bli mer unntak enn regel.[/quote]

Hvis Vålerenga skal ha enerett på nye Jordal så får de betale hallen selv. Nye Jordal er en kommunal hall så hvorfor skal vif få bedre vilkår en de andre klubbene i kommunen?. Og både Ms og Gruner har like mye krav på å anvende NJ som vif. Unner VIF ny arena men som Hovedstadens største lag burde de fått til å bygge egen hall
Det hadde gjort Vif mere selvstendig og slagkraftig men de velger heller å henge i skjørtekanten til Oslo kommune.[/quote]

At Stavanger Oilers fikk en moderne ishall bekostet av rike investorer kan fort bli stående som det ene unntaket fra regelen. At Vålerenga Hockey skulle kunne bygge Jordal Amfi selv er helt utopisk. Vi skal være glad for at det er kommunen som bygger denne publikumsarenaen som samtidig skal brukes av barn og unge. I en hall hvor det kommersielle har stor betydning for eierne risikerer man at mindre lønnsomme hockeykamper og treninger blir skjøvet til side for messer, konserter, idrettsgallaer eller Disney on ice.

Men jeg er helt enig i at Nye Jordal kan huse alle GET-ligakamper i Oslo. VIF skal spille der, og det må MS og evt Gruner også gjøre, vel og merke om de ønsker det selv.

Innlegg: 192
Registrert: 10. Mai 2012 21:54
InnleggSkrevet: 12. Februar 2019 23:50
Fjella skrev:Oslo kommune må sleppe alle GET-laga frå Oslo til på Jordal Amfi.


Det bygges nytt i Tampere nå:
https://www.srv.fi/en/central-deck-arena/

...og begge byens lag, Tappara og Ilves, skal inn der:
https://www.thestadiumbusiness.com/2017 ... ere-arena/

Finnish Ice Hockey League teams Tappara and Ilves have reached an agreement to play at the new Tampere Central Dock and Arena venue.

The multi-purpose arena will be constructed in the heart of Tampere (pictured), connecting the east and west sides of the city. It will have a capacity of 13,000, making it Finland’s largest sports and event arena.

Innlegg: 7807
Registrert: 15. August 2011 20:55
InnleggSkrevet: 14. Februar 2019 00:34
Comet var tvunget til å vinne onsdagens toppkamp mot Gruner. Og det ble en forholdsvis enkel 6-3 seier, med 37-19 i skudd, foran 1064 tilskuere i Halden.

Begge lag har nå 64 poeng og begge har to kamper igjen. Comet møter SIL YA til dobbeltkamp og vil helt sikkert ende på 70 poeng. Grüner har en langt vanskeligere motstander i Gjøvik i sine to siste kamper. Grüner må ha seks poeng, Da vil de også ende på 70 poeng, men Grüner har tatt 7 poeng og Comet 5 poeng i innbyrdes. Klarer Gjøvik å ta et poeng mot Grüner vil kvalikk-plassen gå til Comet.

Men det var ingen styrkebeskjed fra Grüner at de var såpass svake mot Comet. Hvis de klarer å ta den siste kvalikk-plassen vil jeg si at de ikke er favoritt til å rykke opp på bekostning av Narvik. Innbyrdes i serien dem i mellom står 9 poeng til Narvik og 3 poeng til Grüner.
Brukerens avatar
Innlegg: 827
Registrert: 27. August 2011 18:54
InnleggSkrevet: 14. Februar 2019 09:43
Sorum skrev:Comet var tvunget til å vinne onsdagens toppkamp mot Gruner. Og det ble en forholdsvis enkel 6-3 seier, med 37-19 i skudd, foran 1064 tilskuere i Halden.

Begge lag har nå 64 poeng og begge har to kamper igjen. Comet møter SIL YA til dobbeltkamp og vil helt sikkert ende på 70 poeng. Grüner har en langt vanskeligere motstander i Gjøvik i sine to siste kamper. Grüner må ha seks poeng, Da vil de også ende på 70 poeng, men Grüner har tatt 7 poeng og Comet 5 poeng i innbyrdes. Klarer Gjøvik å ta et poeng mot Grüner vil kvalikk-plassen gå til Comet.

Men det var ingen styrkebeskjed fra Grüner at de var såpass svake mot Comet. Hvis de klarer å ta den siste kvalikk-plassen vil jeg si at de ikke er favoritt til å rykke opp på bekostning av Narvik. Innbyrdes i serien dem i mellom står 9 poeng til Narvik og 3 poeng til Grüner.

Reknar du Ringerike som for god til å kunne blli nr. 3 i kvaliken?

Innlegg: 7807
Registrert: 15. August 2011 20:55
InnleggSkrevet: 14. Februar 2019 14:16
Fjella skrev:Reknar du Ringerike som for god til å kunne blli nr. 3 i kvaliken?


Ja. jeg gjør det. Har sett Ringerike to ganger denne sesongen, og de har en bra struktur i laget. Jevnt godt besatt. De er trolig langt bedre enn forrige sesong. Da vant de f.eks 5 av 6 møter med Narvik. Hvis det blir Grüner som tar den siste plassen i kvalliken så tror jeg de er sjanseløse mot Ringerike.

Innlegg: 1720
Registrert: 30. Mars 2012 11:47
InnleggSkrevet: 15. Februar 2019 21:14
Sorum skrev:
Fjella skrev:Reknar du Ringerike som for god til å kunne blli nr. 3 i kvaliken?


Ja. jeg gjør det. Har sett Ringerike to ganger denne sesongen, og de har en bra struktur i laget. Jevnt godt besatt. De er trolig langt bedre enn forrige sesong. Da vant de f.eks 5 av 6 møter med Narvik. Hvis det blir Grüner som tar den siste plassen i kvalliken så tror jeg de er sjanseløse mot Ringerike.

Ringerike er jo møkk ræva! Kommer til å måtte slite fryktelig uansett hvem av topp tre de måtte møte.
Gruners beste poengplukker ute med 5 kampers karantene? Ligger vel litt i korta at både Narvik og Gruner forsterker litt før tiden renner ut kl 12.00 i natt.
Forbundet sitter på gjerdet med disp søknaden til Gruner. De håper vel at dem skal ryke til fordel for Comet så dem slipper og svare.
Uansett ikke betryggende for Gruner inn mot en eventuell kvalik.

Innlegg: 7807
Registrert: 15. August 2011 20:55
InnleggSkrevet: 16. Februar 2019 21:57
huuum skrev:Ringerike er jo møkk ræva! Kommer til å måtte slite fryktelig uansett hvem av topp tre de måtte møte.
Gruners beste poengplukker ute med 5 kampers karantene? Ligger vel litt i korta at både Narvik og Gruner forsterker litt før tiden renner ut kl 12.00 i natt.
Forbundet sitter på gjerdet med disp søknaden til Gruner. De håper vel at dem skal ryke til fordel for Comet så dem slipper og svare.
Uansett ikke betryggende for Gruner inn mot en eventuell kvalik.


Grüner et steg nærmere kvalikkplass etter solid seier 3-7 borte mot Gjøvik lørdag. Men de må ha alle tre poengene hjemme mot Gjøvik på onsdag. Mister de poeng der så vil Comet gå forbi hvis de tar seks poeng mot SIL YA.

Hvis Gruner gjør jobben sin på onsdag tvinger det frem en beslutning fra Forbundet på om de kan spille kvalkamper hjemme på Grünerløkka.

Innlegg: 1720
Registrert: 30. Mars 2012 11:47
InnleggSkrevet: 17. Februar 2019 00:18
Sorum skrev:
huuum skrev:Ringerike er jo møkk ræva! Kommer til å måtte slite fryktelig uansett hvem av topp tre de måtte møte.
Gruners beste poengplukker ute med 5 kampers karantene? Ligger vel litt i korta at både Narvik og Gruner forsterker litt før tiden renner ut kl 12.00 i natt.
Forbundet sitter på gjerdet med disp søknaden til Gruner. De håper vel at dem skal ryke til fordel for Comet så dem slipper og svare.
Uansett ikke betryggende for Gruner inn mot en eventuell kvalik.


Grüner et steg nærmere kvalikkplass etter solid seier 3-7 borte mot Gjøvik lørdag. Men de må ha alle tre poengene hjemme mot Gjøvik på onsdag. Mister de poeng der så vil Comet gå forbi hvis de tar seks poeng mot SIL YA.

Hvis Gruner gjør jobben sin på onsdag tvinger det frem en beslutning fra Forbundet på om de kan spille kvalkamper hjemme på Grünerløkka.
Det må jo både sne og regne oppover om Gruner skal miste dette nå Sørum. Forbundet. kan trygt godkjenne Gruner hallen midlertidig både for kval og Get liga spill. Gruner hallen er jo en perle sett opp mot hva for eks Tønsberg fikk godkjent i sin tid. Det skal ikke være vanskeligere for Oslo hockeyn.
Vi har en storklubb i Vålerenga. Men det er plass til et par litt mindre klubber i Oslo nå som Lørenskog er historie. Skulle forbundet lande på noe annet enn et soleklart ja til spill i Gruner hallen, så bekrefter det en forskjells behandling som ikke hører noe steds hjemme.

Innlegg: 1092
Registrert: 24. April 2013 10:49
InnleggSkrevet: 17. Februar 2019 10:54
Stjernehallen har vel heller ikke kapasitet på 2500 så vidt jeg vet.

Innlegg: 7807
Registrert: 15. August 2011 20:55
InnleggSkrevet: 17. Februar 2019 13:46
sjefsrøden skrev:Stjernehallen har vel heller ikke kapasitet på 2500 så vidt jeg vet.

Kravet er 2000, se øverst på side 4 https://www.hockey.no/globalassets/doku ... 8-2017.pdf
Brukerens avatar
Innlegg: 3320
Registrert: 08. August 2011 23:01
Bosted: Golanhøyden
InnleggSkrevet: 18. Februar 2019 14:22
Skuer mine øyne feil, eller er det hele TO rader med sitteplasser i Grunerhallen? :D
®

Innlegg: 927
Registrert: 22. August 2011 15:55
InnleggSkrevet: 18. Februar 2019 16:06
RedFarmer skrev:Skuer mine øyne feil, eller er det hele TO rader med sitteplasser i Grunerhallen? :D

Er masse fine ståplasser bakover på et slett gulv bak der og!
Brukerens avatar
Innlegg: 3309
Registrert: 12. Oktober 2011 11:43
InnleggSkrevet: 18. Februar 2019 18:56
huuum skrev:
Sorum skrev:
huuum skrev:Ringerike er jo møkk ræva! Kommer til å måtte slite fryktelig uansett hvem av topp tre de måtte møte.
Gruners beste poengplukker ute med 5 kampers karantene? Ligger vel litt i korta at både Narvik og Gruner forsterker litt før tiden renner ut kl 12.00 i natt.
Forbundet sitter på gjerdet med disp søknaden til Gruner. De håper vel at dem skal ryke til fordel for Comet så dem slipper og svare.
Uansett ikke betryggende for Gruner inn mot en eventuell kvalik.


Grüner et steg nærmere kvalikkplass etter solid seier 3-7 borte mot Gjøvik lørdag. Men de må ha alle tre poengene hjemme mot Gjøvik på onsdag. Mister de poeng der så vil Comet gå forbi hvis de tar seks poeng mot SIL YA.

Hvis Gruner gjør jobben sin på onsdag tvinger det frem en beslutning fra Forbundet på om de kan spille kvalkamper hjemme på Grünerløkka.


Det må jo både sne og regne oppover om Gruner skal miste dette nå Sørum. Forbundet. kan trygt godkjenne Gruner hallen midlertidig både for kval og Get liga spill. Gruner hallen er jo en perle sett opp mot hva for eks Tønsberg fikk godkjent i sin tid. Det skal ikke være vanskeligere for Oslo hockeyn.
Vi har en storklubb i Vålerenga. Men det er plass til et par litt mindre klubber i Oslo nå som Lørenskog er historie. Skulle forbundet lande på noe annet enn et soleklart ja til spill i Gruner hallen, så bekrefter det en forskjells behandling som ikke hører noe steds hjemme.


Hvor er Norsk Topphockeys nye markedsdirektør oppi dette? Ja jeg vet. Sesongen må følge det som er av regelverk, og her har vi å gjøre med et bredderegelverk for elitebiten som er gått ut på dato og hvor forbundet sliter med å få fylt opp seriene. Da ender vi opp med et Narvik som må ha dispensasjoner og som, hvem vet, kanskje ikke får et forsvarlig budsjett på plass. I tillegg kommer et Gruner som i hvertfall ikke har hall, som heller ikke har et publikum, og som kanskje må finne seg en hall å låne. Kan det bli en økonomisk plattform for et lag i GET ut fra en slik kombinasjon?

Jeg tror ikke dette er måten å bygge GET og ishockeyen ut på. Alt blir for tilfeldig og tilpasset hva som er der. Vi hører ikke noe om hvilke vyer NTHs nye markedsdirektør og NTH kanskje er i ferd med å klekke ut. Dette er forøvrig en jobb de bør gjøre sammen med forbundet, og hvor de også ser på resten av seriesystemet og mål for hallutbygging. Her bør det gjøres noe for å få de store utkantsbyene med og opp. Jeg tenker da Kristiansand, Bergen, Trondheim, Bodø og Tromsø. Gjerne også en Møreby. Jævla Ålesund er størst, men de to andre ligger nærmere Trondheim.

Mens vi venter på en slutt på å tvinne tommeltotter mens det ventes, vær litt brutal og frys GET på 8 lag med klare føringer for hva som kreves av nye klubber for å bli medlem av vår toppliga. Jeg tror det vil gi et mer tydelig signal til klubber og byer som vil være med. Samtidig kan 1. divisjon utvikles til et mye bedre produkt, men da med et mer passende navn som en andreliga uten sportslig opprykk til GET (og heller ikke opprykk som følge av konkurser i GET), men med et sluttspill.

Lørenskog? Det er ikke nødvendigvis slik at de er historie, og bedre å få dem opp igjen enn å ha med tre lag fra Oslo.

Innlegg: 1720
Registrert: 30. Mars 2012 11:47
InnleggSkrevet: 18. Februar 2019 20:55
Jo, Lørenskog er historie. Dessuten ligger Lørenskog nesten i Oslo.

Ok, utrolig mye kunne vært gjort annerledes i seriesystemet uten alt preket om opprykk, tilrettelegging, almisser, frysing av Get ligaen til gud veit hvor mange lag:

Hvordan legge opp til et serie system som blir MYE! mer spennende både i 1 og Get og samtidig trekker mer trekker hauer av folk?

La de to øverste lagene i 1 div. spille de to siste serierundene mot de fire svakeste i GET. De to beste der kaprer sluttspillplass nr 7 og 8. De 6 beste i GET legger på litt kamper og spiller om seriemesterskapet. Da blir det bare "toppkamper" i Get samtidig som 1 div holder skjeft fordi de nettopp har fått noe å spille for. (og kan satse) I teorien kan du bli Norgesmester som 1 div klubb. (de 10 beste vil naturligvis starte GET året etter.)
Da blir det en fin tilnærming til GET hvor flere lag vil slåss som f... for å bli topp to. Samtidig blir det ikke noe hvileskjær for de fire GET lagene i bunn.
Det vil trekke masse folk til arenaene nettop fordi mange kamper betyr plutselig noe.

Se der Don, der har vi løsningen:)
Brukerens avatar
Innlegg: 3309
Registrert: 12. Oktober 2011 11:43
InnleggSkrevet: 20. Februar 2019 22:38
Det ble Grüner, men hvordan er det med godkjenning av Grünerhallen for kvalikspill?

Jeg har oppdatert åpningsinnlegget med kampoppsettet.
Brukerens avatar
Innlegg: 3309
Registrert: 12. Oktober 2011 11:43
InnleggSkrevet: 20. Februar 2019 22:42
huuum skrev:Jo, Lørenskog er historie. Dessuten ligger Lørenskog nesten i Oslo.


Lørenskog er ikke historie, og Lørenskog ligger heller ikke i Oslo.

Innlegg: 145
Registrert: 17. November 2012 04:07
InnleggSkrevet: 20. Februar 2019 23:26
DonCherry skrev:Det ble Grüner, men hvordan er det med godkjenning av Grünerhallen for kvalikspill?

Såvidt jeg har skjønt har forbundet stilt krav til Grüner rundt Get-spill i Grünerhallen, og klubben hadde en frist tidligere i dag for å svare på om de tar plass i kvaliken mtp. de kravene. Hva de har svart vet jeg ikke, ei heller hvilke krav det er.
Brukerens avatar
Innlegg: 1278
Registrert: 09. August 2011 10:20
InnleggSkrevet: 21. Februar 2019 15:22
Tror forskjellen på Ringerike og Grüner er ganske stor. Grüner taper ca. en tredjedel av kampene sine, det er mye i førstedivisjon. Ringerike har mangla det siste kneppet som skal til foir å vinne kamper i GET, men skaper sjanser, og spiller stort sett godt organisert og med mye energi. De skal ha et høyere tempo inne enn Grüner, og har spilt gode kamper mot M/S og Stjernen hele sesongen.

Kongsvinger var i total oppløsning i kvaliken i fjor, der er IKKE Ringerike. Bombe hvis Grüner kvalifiserer seg.
Any major dude will tell you

Innlegg: 7807
Registrert: 15. August 2011 20:55
InnleggSkrevet: 21. Februar 2019 16:32
Fra Twitter i dag:

@GrunerHockey
54 minutes ago
Gratulerer Grüner. 2. plassen er vår og den sportslige prestasjonen gjennom en hel sesong gir oss rett til kvalifisering for GET-spill 19/20. Gutta har gjort sitt på isen og nå venter vi på en skrivebordsbeslutning fra NIHF om vi får innvilget vår dispensasjonssøknad. Følg med..
Brukerens avatar
Innlegg: 3309
Registrert: 12. Oktober 2011 11:43
InnleggSkrevet: 21. Februar 2019 18:34
Sorum skrev:Fra Twitter i dag:

@GrunerHockey
54 minutes ago
Gratulerer Grüner. 2. plassen er vår og den sportslige prestasjonen gjennom en hel sesong gir oss rett til kvalifisering for GET-spill 19/20. Gutta har gjort sitt på isen og nå venter vi på en skrivebordsbeslutning fra NIHF om vi får innvilget vår dispensasjonssøknad. Følg med..


Et spørsmål til deg Sorum. Hvordan vurderer du dette opp mot ditt prinsipp om at lag skal ha noe å spille for og mot den sportslige normen for opprykk?
ForrigeNeste

Gå til Get-Ligaen, 1.divisjon og A-landslaget

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 34 gjester