Kongsvinger


Innlegg: 36
Registrert: 16. April 2013 09:51
InnleggSkrevet: 17. Juli 2017 00:37
Sorum skrev:
Drebin skrev:Glåmdalen melder "Krisen avvist- Vi Garanterer spill i GET-ligaen".

Gjemt bak plussak (selvfølgelig) så hva det innebærer vites ikke.


Fhv lang artikkel, det viktigste her:

Nå kan styrelederen fortelle at situasjonen er mye bedre i klubben, og lover spill i Get-ligaen kommende sesong. Det etter cirka 70.000 kroner inn på «Spleis» og «Vipps», samt en dugnad.

– Nå kan supporterne senke skuldrene. Kongsvinger Knights vil bli å finne i Get-ligaen kommende sesong, sier styreleder Pedersen.

– Det som er blitt kalt en krise, er jo egentlig ingen krise. Vi ser jo at andre klubber ligger verre til enn oss. Men vi ønsker å være litt føre var og budskapet var at vi ville få sponsorene inn litt tidligere enn dagen før første seriekamp, sier Riddargård.

– Vi har ingen sponsorer som sender oss penger i perioden mai til august, og vi spiller ikke inn noen penger før i september heller. Derfor var det viktig for oss å få inn penger nå i sommerhalvåret. Og vi opplevde en liten krise da vi mistet våre store sponsorer, men vi har jobbet steinhardt med andre sponsorer, og tar på oss dugnadsjobber, forteller Pedersen, som også vil sende en takk til supporterne som har bidratt med penger i klubbkassa.

– Dette toget her stopper ikke, og vi er helt sikker på at dette puster og går. Vi står klare 9. september (serieåpning mot Lørenskog) med det jeg kaller «All time high»-lag, for det er det. Nå har vi kjempelag på gang, mener styrelederen.

Det sportslige utvalget har fått jobbe videre med å få inn spillere under krisen i klubben, og den siste tiden har det kommet inn flere spillere.

– Sportslig utvalg har hatt i oppgave om å skaffe et bedre lag enn det vi hadde fjor – uten å snakke noe stygt om de som spilte her i fjor. Utvalget har gjort en kjempejobb, og har kjørt på for å skaffe det laget vi har nå. De har gjort jobben sin parallelt mens vi har prøvd å få inn kroner. De har ikke fått beskjed om å bremse ned, sier de.
----------------

Må ha inn minst fire spillere til, to av de kommer til å være utlendinger. Må treffe godt med disse om laget skal ta mer enn 15 poeng som er hittil best for Knights i GET-ligaen http://www.eliteprospects.com/team.php?team=1267


Dette laget, lagdel for lagdel, kan fort være dårligere enn fjorårets tropp. Eksempelvis kommer Amerikanerne troligvis fra ett dårligere nivå enn hva f. eks Mørsky (mestis) gjorde. De har ikke resignert spillere som Halmrast, Løken etc enda som hadde u20 bakgrund og treningshverdag med Vif. Sier ikke at de var store bidragsytere i Get, men derimot har de signert lokale gutter fra tredje divisjon uten samme treningshverdag i bagasjen de seneste sesongene og jeg klarer ikke å se at det kan være en oppgradering. De fire siste må jo være utrolig gode om dette laget plutselig skal begynne å plukke poeng i større grad enn tidligere sesonger. Går ut i fra at EP er oppdatert
Brukerens avatar
Innlegg: 1591
Registrert: 08. August 2011 22:11
Bosted: Fredrikstad
InnleggSkrevet: 17. Juli 2017 11:36
Enda godt de har 3 keepere på kontrakt - to utlendinger. Klubben skal ha 8 utlendinger i troppen. At ikke forbundet er inne og styrer hardere her er skandale.
Heia Stjernen!
Brukerens avatar
Innlegg: 1472
Registrert: 26. August 2011 08:19
InnleggSkrevet: 17. Juli 2017 13:14
Forgetable skrev:Enda godt de har 3 keepere på kontrakt - to utlendinger. Klubben skal ha 8 utlendinger i troppen. At ikke forbundet er inne og styrer hardere her er skandale.


Og hva og hvordan mener du de skal styre da?

Innlegg: 466
Registrert: 08. August 2011 15:55
InnleggSkrevet: 17. Juli 2017 13:46
Nesrene skrev:
Forgetable skrev:Enda godt de har 3 keepere på kontrakt - to utlendinger. Klubben skal ha 8 utlendinger i troppen. At ikke forbundet er inne og styrer hardere her er skandale.


Og hva og hvordan mener du de skal styre da?

Klubblisensreglementets §9 og §10 er jo retningsgivende for hva som kan styres/sanksjoneres:
https://www.hockey.no/contentassets/6c7 ... mentet.pdf

Innlegg: 6890
Registrert: 15. August 2011 20:55
InnleggSkrevet: 20. Juli 2017 23:47
Ishockeyklubben får milliongave: – Største nyheten i Knights' historie

KONGSVINGER: – Er det én klubb jeg vil hjelpe, så er det Knights.

Ordene tilhører nestleder i Knights-styret, Jan Riddargård. Han blar opp én million kroner av egen lomme for å hjelpe klubben i sitt hjerte.

https://www.glomdalen.no/ishockey/sport ... -19-344148

Innlegg: 1094
Registrert: 26. November 2012 18:02
InnleggSkrevet: 21. Juli 2017 20:12
Mannen viser stort hjerte, men hvor lenge varer dette signerer brukbare spillere og en del søppel som er gratis. Har man kommet over 10 solgte sesongkort ennå.

Er ikke liv laga for get i Kongsvinger få det bort.
Brukerens avatar
Innlegg: 700
Registrert: 27. August 2011 18:54
InnleggSkrevet: 22. Juli 2017 13:41
Nadaa skrev:Er ikke liv laga for get i Kongsvinger få det bort.

Er vel ikkje spørsmål om kor mange sesongkort som er selt inntil nå, men kor mange som blir selt.
Om klubben satasr langsiktig med rekruteringsprogram og lagbygge, held det sikkert til anten GET eller 1. div. Det skulle ikkje forundre meg om det held til GET også, for konkurransen om plass er ikkje altfor sterk. Kongsvinger har ein bra hall, betre enn alle laga i 1. div. med unntak av Gjøvik (og kanskje Comet). Lag i GET kan også gå på ein smell og opne for nye lag.

Innlegg: 127
Registrert: 12. Mai 2016 22:01
InnleggSkrevet: 25. Juli 2017 18:59
Kongsvinger har signert den femte backen for kommende sesong. Han heter Kalvis Ozols, fra Latvia, og er 23 år gammel. Han har blant annet spilt i de øverste ligaene i Polen, Romania og Latvia.

Linus Rolinder i sportslig utvalg beskriver spilleren på følgende måte: – Kalvis skal være med på å ta Knights til nye høyder. Han er 25 år gammel, og er en mobil forsvarsspiller som har et "hestespark" av et slagskudd. Han elsker å være med i angrep, og har også en fremragende rekkevidde og tyngde i spillet som gjør at vi også forventer mye i defensiv sone, sier Rolinder om nykomlingen.

https://www.glomdalen.no/knights/sport/ ... -19-346452
http://knights.no/kjempe-signerer-for-knights/
http://www.eliteprospects.com/player.php?player=59796

Innlegg: 6890
Registrert: 15. August 2011 20:55
InnleggSkrevet: 11. August 2017 23:03
Kongsvinger er i Sverige denne helgen og tapte 6-3 for Lindlöven (Div 1) fredag. Av disse http://www.eliteprospects.com/team.php?team=1267 manglet Fredrik Gran Nilsen og Valter Rönning. Fleurent skåret to av målene, Steen det siste. Med på kampen var backen Magnus Amble som sist var i Ringerike, og Narvik før det. To juniorbacker, 00-modeller, fra egen klubb var også med, Stian Wangen og Andre Haugen. I tillegg en 93-modell som er ukjent for meg, Jonathan Wiik.

Innlegg: 127
Registrert: 12. Mai 2016 22:01
InnleggSkrevet: 12. August 2017 16:53
Fredrik Gran Nilsen gir seg som hockeyspiller, for å prioritere utdanning på politihøgskolen i Kongsvinger.
Dermed står Kongsvinger med kun fire backer på kontrakt.

https://www.glomdalen.no/knights/ishock ... -19-352404

Innlegg: 6890
Registrert: 15. August 2011 20:55
InnleggSkrevet: 12. August 2017 19:49
Ronny S skrev:Fredrik Gran Nilsen gir seg som hockeyspiller, for å prioritere utdanning på politihøgskolen i Kongsvinger.
Dermed står Kongsvinger med kun fire backer på kontrakt.

https://www.glomdalen.no/knights/ishock ... -19-352404


Man kan jo forstå prioriteringen til Gran Nilsen, og Knigths har vel vært klar over at dette kunne skje. Nå bør vel Rolinder legge en kontrakt på bordet for både Jonas Løken og Sebastian Skråmo. Det er det beste man kan få av norske backer nå. Så har de med Magnus Amble til kampene i Sverige. En back med 175 kamper i 1. divisjon. Laget har en ledig plass for en utlending. Den vil de nok helst bruke til en forward.

PS! Tap 5-0 for Mariestad lørdag, og fra kamprapporten er det ikke mye positivt å hente for Kongsvinger http://mariestadbois.se/nyhet-seger-i-f ... tchen-9151

Innlegg: 127
Registrert: 12. Mai 2016 22:01
InnleggSkrevet: 12. August 2017 20:10
Jeg synes Skråmo hadde en ganske bra førstesesong for Knights, så var kanskje ikke fjorårssesongen like bra, men hadde fortsatt håpet å ha han med videre. Samme med Løken, han er en fysisk tøff spiller å møte, men virker jo som klubben ikke har prioritert å signere ny kontrakt med disse to. Fire backer er uansett for tynt, og nå er det under en måned til serien starter. For å summere synes jeg de backene Knights har på kontrakt ser veldig bra ut, men det er for tynt. Bør vel helst ha tre backer til på kontrakt.

Innlegg: 59
Registrert: 03. September 2015 11:14
InnleggSkrevet: 12. August 2017 22:57
Vel, Knights har et problem på backsiden, det hadde de forrige sesong også. Bra, svenskene og Steen, Gran Nilsen vokste også. Men Løken klarte vel kun å ta ut spillere som stod stille, ble utvist i ett sett når spillere parkerte han på fart. Skråmo er full av innsats og vilje, men litt for enkel. De er ikke re-signet. Det må en amerikaner med magiske evner til for å stable dette nå. Er den nye keeperen sikker som Bank of America, hjelper det litt på prognosen.

Framover kan en jo lure. Det er greit å kassere puck-kastere som Birkeflot og Halmrast (han har jo selvtillit som Syvertsen, men ingen evner, får garderobene til å gni seg i øyne og ører). Men å hente inn unge Hesbråten og andre 4. div-spillere, og tro drakta alene gjør jobben, det er nok å tro på en annen i rød drakt, nemlig julenissen. Og spe på med Jonatan Wiik, evt, da er oppskriften på totalkrasj oppfylt.

Tross en bra førsterekke (godt gjort å signe Trnavsky og Zetterberg på nytt), Knights blir spist av de andre Get-lagene. Det er synd for bra prospekt som Larssen Berger og Simen Nielsen å måtte kave rundt i den suppa som dette blir. Kapteinen kan gutse og skrike seg hes med standard-meldingene i år igjen, men dette går rakt åt skogen. Og i år kan nok 1. div-kvalerne ta Kongsvinger, om ikke treneren er en trolmann, og noen ukjente diamanter ramler inn de neste ukene.

Innlegg: 1666
Registrert: 30. Mars 2012 11:47
InnleggSkrevet: 13. August 2017 09:18
Step1 skrev:Vel, Knights har et problem på backsiden, det hadde de forrige sesong også. Bra, svenskene og Steen, Gran Nilsen vokste også. Men Løken klarte vel kun å ta ut spillere som stod stille, ble utvist i ett sett når spillere parkerte han på fart. Skråmo er full av innsats og vilje, men litt for enkel. De er ikke re-signet. Det må en amerikaner med magiske evner til for å stable dette nå. Er den nye keeperen sikker som Bank of America, hjelper det litt på prognosen.

Framover kan en jo lure. Det er greit å kassere puck-kastere som Birkeflot og Halmrast (han har jo selvtillit som Syvertsen, men ingen evner, får garderobene til å gni seg i øyne og ører). Men å hente inn unge Hesbråten og andre 4. div-spillere, og tro drakta alene gjør jobben, det er nok å tro på en annen i rød drakt, nemlig julenissen. Og spe på med Jonatan Wiik, evt, da er oppskriften på totalkrasj oppfylt.

Tross en bra førsterekke (godt gjort å signe Trnavsky og Zetterberg på nytt), Knights blir spist av de andre Get-lagene. Det er synd for bra prospekt som Larssen Berger og Simen Nielsen å måtte kave rundt i den suppa som dette blir. Kapteinen kan gutse og skrike seg hes med standard-meldingene i år igjen, men dette går rakt åt skogen. Og i år kan nok 1. div-kvalerne ta Kongsvinger, om ikke treneren er en trolmann, og noen ukjente diamanter ramler inn de neste ukene.


Nuvel! Det er lenge til kval spillet, og rikelig med tid til å forsterke laget. Men det spørs om det er noen mening så lenge Kongsvinger ikke klarer å etablere seg som annet enn et bunnlag med altfor dårlig poengfangst.
Nidaros skal imidlertid opp, noe de også klarer.
Brukerens avatar
Innlegg: 2812
Registrert: 12. Oktober 2011 11:43
InnleggSkrevet: 13. August 2017 11:42
Sorum skrev:PS! Tap 5-0 for Mariestad lørdag, og fra kamprapporten er det ikke mye positivt å hente for Kongsvinger http://mariestadbois.se/nyhet-seger-i-f ... tchen-9151


Det blev en tämligen ensidig historia när Bois tog emot norska elitserielaget Kongsvinger i säsongens första match. Gästerna var alldeles för svaga för att kunna bjuda upp till ordentlig kamp och Bois vann till slut med komfortabla 5-0.


Det er alt annet enn bra når et lag fra svensk nivå 3 feier et lag fra norsk nivå 1 av isen på en slik måte selv om det er aldri så mye midt i sesongoppkjøringen. Kongsvinger er der fordi de klarte seg i kvalifiseringen i vår. Det hele viser at det kanskje er for mye med 10 lag i GET.

Innlegg: 1733
Registrert: 06. Oktober 2011 21:56
Bosted: Særp Vegas
InnleggSkrevet: 14. August 2017 18:34
http://www.eliteprospects.com/player.php?player=45635

Mitchell Theoret til Knights. Husker han som ganske god for noen år siden i kanadisk junior. På et lag med blant annet Mark Scheifele var han spesielt god i sluttspillet.

Selvsagt ikke nok til å få Knights på sluttspillsplass. Men muligens en del av løsningen for å holde seg på øverste nivå gjennom kvalikk.
Carolina Panthers, Hurricanes og Sparta.

Innlegg: 127
Registrert: 12. Mai 2016 22:01
InnleggSkrevet: 14. August 2017 18:44
Veldig gode nyheter. Forhåpentligvis kan han bidra med mange mål og assists, og har forhåpentligvis god fart på skøytene.
Dette blir altså lagets siste importspiller.

Noen som har noe videre kjennskap til ligaen USports som han har spilt i de siste sesongene?

Det er fortsatt tynt på backplass, og disse to-tre plassene må nå fylles opp med nordmenn. Ser ikke ut som Sebastian Skråmo får ny kontrakt så da er jeg spent på hvem som kommer inn der.

Innlegg: 511
Registrert: 01. September 2016 18:59
InnleggSkrevet: 14. August 2017 19:08
Ronny S skrev:Veldig gode nyheter. Forhåpentligvis kan han bidra med mange mål og assists, og har forhåpentligvis god fart på skøytene.
Dette blir altså lagets siste importspiller.

Noen som har noe videre kjennskap til ligaen USports som han har spilt i de siste sesongene?

Det er fortsatt tynt på backplass, og disse to-tre plassene må nå fylles opp med nordmenn. Ser ikke ut som Sebastian Skråmo får ny kontrakt så da er jeg spent på hvem som kommer inn der.


Usports er tidligere CIS, den Kanadiske universitetsligaen. Ligaen er nok et par hakk dårligere enn NCAA.

Fin forsterkning dette. Men lurer i likhet med deg hva planen er på backplass, ikke mange norske backer å få tak i nå.
Brukerens avatar
Innlegg: 5040
Registrert: 19. Oktober 2011 10:23
InnleggSkrevet: 14. August 2017 20:46
Greit nok om Vinger vil kvitte seg med de norske som ikke er gode nok, men det har altså ikke kommet noen inn bortsett fra Slåsletten og noen lokale helter fra langt nede i divisjonene. Hva er planen bak bortsett fra hit and hope på utlendingene?
4 backer og ingen norske igjen på markedet bortsett fra de som ikke var gode nok sist.

Innlegg: 1733
Registrert: 06. Oktober 2011 21:56
Bosted: Særp Vegas
InnleggSkrevet: 14. August 2017 20:57
For alt vi vet, kan de jo ha lagt inn bud på flere norske backer som alikevel har valg å gå andre steder. En annen mulighet er at de ikke turte å signere flere spillere tidlig fordi de manglet penger.

Men helt enig. backrekka er syltynn.
Carolina Panthers, Hurricanes og Sparta.

Innlegg: 6890
Registrert: 15. August 2011 20:55
InnleggSkrevet: 15. August 2017 23:50
Drebin skrev:Greit nok om Vinger vil kvitte seg med de norske som ikke er gode nok, men det har altså ikke kommet noen inn bortsett fra Slåsletten og noen lokale helter fra langt nede i divisjonene. Hva er planen bak bortsett fra hit and hope på utlendingene?
4 backer og ingen norske igjen på markedet bortsett fra de som ikke var gode nok sist.


Må ta med Simen Nielsen også som nykommer. Har 31 poeng på to sesonger i KIL, før en poengfattig sesong med Bergen sist.

KIL må ha en plan for å signere minst tre norske backer etter at den siste ulendingsplassen gikk til en ny center. Har nevnt Sebastian Skråmo og Jonas Løken lengre oppe her. Magnus Amble var med på kampene i helga. Er det noen brukbare backer å hente fra 1. div eller U-20?

PS! Sebastian Kjos, kaptein på Bergen sist, er vel ledig? Kan også nevne Patrick Wessel med 25 poeng for svake Moss.
Brukerens avatar
Innlegg: 170
Registrert: 29. August 2015 23:05
InnleggSkrevet: 16. August 2017 00:07
Kongsvinger møter til helgen VIF mix fredag og søndag. Er dette en mix av VIF og Gruner?

Innlegg: 127
Registrert: 12. Mai 2016 22:01
InnleggSkrevet: 16. August 2017 00:23
Laget skal være en en miks av Vålerenga elite og U20.

Innlegg: 1548
Registrert: 21. Mai 2012 11:49
Bosted: Lillehammer
InnleggSkrevet: 16. August 2017 11:31
Sorum skrev:
Drebin skrev:Greit nok om Vinger vil kvitte seg med de norske som ikke er gode nok, men det har altså ikke kommet noen inn bortsett fra Slåsletten og noen lokale helter fra langt nede i divisjonene. Hva er planen bak bortsett fra hit and hope på utlendingene?
4 backer og ingen norske igjen på markedet bortsett fra de som ikke var gode nok sist.


Må ta med Simen Nielsen også som nykommer. Har 31 poeng på to sesonger i KIL, før en poengfattig sesong med Bergen sist.

KIL må ha en plan for å signere minst tre norske backer etter at den siste ulendingsplassen gikk til en ny center. Har nevnt Sebastian Skråmo og Jonas Løken lengre oppe her. Magnus Amble var med på kampene i helga. Er det noen brukbare backer å hente fra 1. div eller U-20?

PS! Sebastian Kjos, kaptein på Bergen sist, er vel ledig? Kan også nevne Patrick Wessel med 25 poeng for svake Moss.


Jonas Løken spilte for MS på Lillehammer i går.
riedle
Brukerens avatar
Innlegg: 3066
Registrert: 08. August 2011 23:01
Bosted: Golanhøyden
InnleggSkrevet: 16. August 2017 15:02
Ronny S skrev:Laget skal være en en miks av Vålerenga elite og U20.


Er ikke det i praksis "vanlige" enga denne sesongen...?
®
ForrigeNeste

Gå til Get-Ligaen, 1.divisjon og A-landslaget

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 16 gjester